Učili smo se na težji način, zato, da bo vam bolj preprosto.

Uporabili smo naše znanje in izkušnje iz 20 let delovanja na področju gozdarstva in jih združili v eno preprosto orodje za frezanje štorov. Iz tega smo razvili Dipperfox.

Zgodba o nas

Med delom na terenu, včasih globoko v gozdu, smo opazili, da delo vedno ni napredovalo po pričakovanjih. Včasih je bilo vreme slabo ali pa je bil teren zahteven, večinoma pa so zamude ustvarjale majhne stvari in zapleti, ki so zahtevali številne ure, veliko porabo goriva in zapravljenega denarja.

Z opazovanjem in praktičnim delom smo spoznali prednosti boljšega načrtovanja in boljših orodij. Z nekaj inovativnosti, domiselnosti in odločnosti smo se povzdignili na povsem novo raven in postali razvijalci izdelkov.

In tako - ena stvar je pripeljala do druge in v letu 2018 smo izdelali prvi delovni prototip za drobilnik štorov. Bil je uspešen, saj ga po tistem, ko smo ga poslali v testiranje v podjetje s težkimi gradbenimi stroji, nismo nikoli več videli. Preprosto so zavrnili, da bi nam ga vrnili. Torej, tako smo morali ustvariti nov in boljši prototip, katerega nam niso nikoli več vrnili!

To nas je navdihnilo, da združimo naše družinske spretnosti na področju gradbene opreme, inženiringa, proizvodnje in spretnosti poslovnega razvoja v nov izdelek: Dipperfox - inovativno znamko gradbene opreme, ki združuje naše izkušnje, ideje, strast do učinkovitosti in nekaj norosti prav tako.

Vse jeklene dele oblikujemo in proizvajamo v našem lastnem obratu, ki je opremljen z najpametnejšo in najhitrejšo opremo za obdelavo jekla, prav takšni pa so v njem tudi zaposleni ljudje in pravi lisjaki za trg. Naše družinsko podjetje je zraslo v skupino 15 inženirjev, operaterjev in specialistov, ki že delajo z novimi izdelki - vsi namenjeni za vrtanje, rezanje, trganje in drobljenje stvari na način, kakršnega ni najti nikjer drugje!